Singles50 anmeldelse

Om Singles50

Singes50 er en seniordating side, der gør det muligt for seniorer at finde kærligheden. Det er et brugervenligt site, der giver dig mulighed for at finde en partner over 40. Singes50 giver et stort udvalg af funktioner, som giver dig mulighed for at finde den perfekte partner. Siden giver dig mulighed for at søge efter en partner ved at bruge deres avancerede søgefunktion, der hjælper dig med at finde en, der passer til dine kriterier. Der er også et chatrum, hvor du kan chatte med andre medlemmer og møde nye mennesker. Singes50 har en dedikeret kundeservice, der står til rådighed for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have. Alle deres medlemmer er forsikret om, at deres sikkerhed og privatliv er godt beskyttet. Alt i alt er Singes50 et godt sted at starte, hvis du er på udkig efter en seniordating side. Det er et brugervenligt og sikkert site, der giver dig mulighed for at finde den perfekte partner.

Medlemmer

766.000

Min. alder

40+

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

2,7/5

Fordele

God balance i kønsfordelingen af profiler
Avancerede matchmaking funktioner
Mange gode muligheder med en Premium profil
Billigt hvis du binder dig over en længere periode

Ulemper

Meget begrænset med en gratis profil

Prøv seniordating på Singles50.dk

Har du gået med tankerne om at begynde på seniordating? Så kan det meget vel være, at Singles50 er lige stedet for dig. På Singles50.dk har du nemlig rig mulighed for at møde en masse andre seniorer, der ligesom dig, er på udkig efter kærligheden. Ønsker du dog at vide lidt mere om platformen, før du påbegynder din dating? Så læs med her og bliv klogere. Vi står nemlig klar med en lille Singles50 anmeldelse, så du kan vurdere, om platformen er noget for dig – god fornøjelse!

 

Gå på opdagelse i den fantastiske Singles50 app

Seniordating er måske ikke et begreb, som du som senior kender så meget til – eller måske gør du, hvem ved. Uanset er det et begreb, der gennem årene virkelig har taget verden med storm – og med god grund naturligvis. Seniordating giver nemlig mange seniorer hver dag håb for kærligheden, idet det virkelig viser, at kærligheden ingen udløbsdato har. Nej, det er nemlig aldrig for sent at finde kærligheden og kærligheden har absolut ingen alder. Singles50 online dating er altså helt perfekt for alle seniorer, der af den ene eller den anden grund er blevet single, men som ikke ønsker at leve resten af sine dage alene. Gå på opdagelse i Singles50 universet – og hvem ved, måske finder du din næste store kærlighed?

 

Hvad får jeg hos Singles50?

Portalen er, som navnet også antyder, mest kendt for dens høje aldersgruppe og det er også af netop denne grund, at platformen er rettet mod de mennesker, der søger et fast og stabilt forhold til et menneske på deres alder. Og det med at finde det helt rette match er noget, som Singles50 går meget op i. Når du bliver medlem skal du nemlig udfylde en meget avanceret personlighedstest, der gør det muligt for dig at finde det helt rette match på sitet. Og det er måske også én af grundene til, at sitet scorer fint på Trustpilot. Singles50 Trustpilot score ligger nemlig på 3,4, som er en fin middel karakter. Som blandt andet er givet på baggrund af en fin Singles50 pris, de gode muligheder for at finde det rette match – men til gengæld også deres Singles50 kontakt-system. Det forlyder sig, at de kan være svære at få fat på, og er kundeservice derfor noget, du sætter stor pris på, kan det være, at dette site ikke er noget for dig.

 

Kan jeg nøjes med en gratis profil hos Singles50?

Én af ulemperne ved Singles50 er, at du skal opgradere til en Premium-profil for at få maksimalt udbytte af platformens fordele. Til gengæld kan du så også rigtig mange ting, når først du har fået et Premium abonnement. Du har blandt andet mulighed for at sende et ubegrænset antal beskeder, tilføje favoritter og se, hvem der har besøgt din datingprofil. Og hvad er prisen så for et Premium abonnement, spørger du nok? Jo, det koster 499,- for 3 måneder, 399,- for 6 måneder og helt ned til 299,- for 12 måneder. Ønsker du altså at få den fulde datingoplevelse, anbefaler vi, at du køber dig til et Premium abonnement.