Senior dating

Senior dating i Danmark er igennem de senere par år, blevet er større niche for sig. Dette skyldes ikke mindst den stigende efterspørgsel på dating sider for ældre, samt herunder særligt gratis dating sider for ældre. Men hvad består en sådanne senior dating sites egentlig af? Hvordan adskiller disse sig fra almindelig dating sider? Og hvilke muligheder indenfor for gratis senior dating findes der reelt? Alt dette og mere til, vil på denne side blive belyst, så vi kan få den bedste forudsætning for at tilgå senior dating markedet med de bedste manérer.

Senior.dk - Datingside for danskere over 50 år

Senior.dk

Dating for danskere over 50 år
100% dansk datingside
Gratis oprettelse
Største side målrettet mod 50plus

50plusmatch.dk . Datingside for folk over 50 år

50plusmatch.dk

Seniordating for 50+
Manuel kontrol af profiler
Også på tablet og mobil
Gratis tilmelding

40plus.dk - Datingsite for alleover 40 år

40plus.dk

Datingsite for alle over 40 år
Ligelig fordeling af køn
Opret profil gratis
Benyttes også som socialt medie

Senior.dk – senior dating for alle 50 plus danskere

Hos Senior.dk har du mulighed for at oprette en gratis profil, hvorfor du kan finde andre seniorer, der ligeledes ønsker at finde en kæreste, ven, rejsefælle eller noget helt andet. Denne datingside er nemlig tiltænkt alle over 50 år, hvorfor den altså skaber de helt perfekte rammer for dig, der ønsker seriøs seniordating for ældre singler i hele Danmark. Senior.dk er desuden 100% dansk, hvorfor alle medarbejderne ligeledes er dansktalende. Vælger du desuden at oprette en datingprofil på Senior.dk, er du ganske anonym. Er du således på udkig efter din nye ven eller veninde, eller måske én, du kan dele resten af dit liv med? Så er Senior.dk lige noget for dig.

50PlusMatch.dk – dating for aktive mennesker over 50

Er du på udkig efter målrettet online dating for aktive mennesker over 50? Så er du kommet til det helt rette sted. Det er nemlig præcis, hvad de tilbyder hos 50PlusMatch.dk. De har desuden stor erfaring indenfor feltet, idet deres side har eksisteret lige siden 2010. Her finder du således et hav af kandidater, der matcher netop dine kriterier til din fremtidige partner. Er du desuden kræsen med alderen, kan du hos 50PlusMatch være helt sikker på, at du ikke møder nogen, der er yngre end 50. Derudover er 50PlusMatch.dk desuden kendt for at være omhyggelige, når det kommer til beskyttelsen af dit privatliv, hvorfor alle profiler ofte bliver manuelt gennemgået. Så leder du efter en lykkelig slutning, er 50PlusMatch.dk altså stedet at finde den hos.

40Plus.dk – seniordating side for singler over 40 år

På 40Plus.dk har du mulighed for at mænge dig blandt mere end 50.000 singler fra hele Danmark – og så er de desuden alle over 40 år. Det giver dig et godt og seriøst grundlag, for at finde din fremtidige kæreste blandt voksne mennesker. Med det store udvalg af dates på 40Plus.dk, skulle det altså være mærkeligt, om ikke du kunne finde en livslang partner der. Det er nemlig Danmarks største mødested for folk over 40 år, og der er desuden en lige fordeling af køn, hvorfor det altså er helt ligegyldigt, om du er mand eller kvinde eller det midt imellem – du finder med garanti præcis det, du søger hos 40Plus.dk.

Hvad er seniordating?

En senior dating side, er ligesom en almindelig dating sige, en salgs kommunikationsform, og som der har noget med dating at gøre. Men hvad er det mere?

Helt konkret er det en form for medie, hvor formålet naturligvis er at date seniorer. Med andre er denne type datings sider, særligt oplagte for dig, som er på udkig efter dating ældre kvinder/damer, da dette medie netop er konstrueret, med henblik på at skabe en større kontakt mellem de mange forskellige seniorer mennesker, som der befinder sig på dating markedet. Med dating sider på dansk, har vi således mulighed for at møde alverdens spændende seniorer på tværs af landet, og som der således ikke nødvendigvis kommer fra vores nærområde, men derimod måske kommer fra en helt anden landsdel.

 

De bedste senior dating sider

Som inspiration til hvilke dating sider for senior der er at finde, er der som noget af det første på denne side, placeret en liste over forskellige sider med dating senior. Heraf fremgår bl.a. nogle af de bedste senior dating sider i Danmark, der har hver deres niche. I blandt disse finder vi således både en senior dating side for 40+, samt en senior 50 dating side.

Senior dating sider er med andre ord for alle seniorer. Med den samtidig stigende antal af hele tiden nye dating sider, særligt inde for senior dating, er der altså ingen fare for at vi ikke vil kunne finde en passende side, hvad end vi måtte være på udkig efter senior dating over 60 år eller senior dating 70 år.

 

Betalte og gratis senior dating sider

Når vi kigger nærmere på Danmarks senior datings sider, oplever vi hurtigt at der både er hhv. betalte og gratis sider. Men hvad er så egentlig forskellen på disse?

Et gratis online senior dating site, er naturligvis gratis. Det er dog væsentligt at bemærke, at vi sjældent finder generelle gratis dating sites i Danmark, som der er fuldkommen gratis, hvorved det også er svært at finde nogle senior dating sider, som er fuldkommen gratis. Dette skyldes hertil, at en dating side ofte har en hhv. gratis funktion samt en enten premium eller VIP funktion, (måske sågar en blanding heraf).

Den gratis version, er som benævnt naturligvis gratis. Det vil med andre ord sige, at vi kan oprette en gratis senior dating profil, samt kigge på andres profiler. Hertil er det dog ikke altid at det er muligt at se de forskellige profilers billeder, samtidig med at vi af og til kan opleve, at vi kun har en begrænset mulighed for at kontakte profiler, som kunne virke interessante.

Benytter vi os derimod af premium/VIP funktionen, vil vi ofte få adgang til både de forskellige profilers billeder, samtidig med at vi vil have ubegrænset mulighed for at kontakte de forskellige profiler. Denne funktion er hertil dog ikke gratis, hvortil vi ofte skal betale et overkommeligt lavt beløb, for at få adgang hertil. Hos de fleste udbydere, er der hertil tit og mange gange mulighed for en gratis prøveperiode, så vi har mulighed for at få en fornemmelse af selve dating siden, inden vi reelt begynder at bruge penge på det.

I oversigten allerøverst på listen, er der angivet to senior dating sider, som der begge tilbyder gratis oprettelse af profilen. Herudover bliver siden: 40plus.dk, tilmed særligt anvendt som et slags socialt medie, der giver mulighed for at lave bl.a. små statusopdateringer, samt rig mulighed for at dele alverdens skønne billeder. Den anden ovenstående side: Senior.dk, er hertil Danmarks største senior dating side målrettet 50+ alderen, samtidig med at senior dating 60+ har gode muligheder for at finde nye bekendtskaber herinde.

 

Den bedste dating side for ældre

Som tidligere nævnt, er der altså et hav af dating sider senior for enhver smag. Når vi er på udkig efter den helt rigtige dating side, handler det helt kort fortalt om hvilke præferencer vi personligt har, ligeså vel som det gør med de almindelige dating sider. Hertil kan vi altså læse nok så mange artikler og blogindlæg, om hvorfor man burde vælge den eller den anden senior dating side, men så længe at ingen af disse nævnte dating sider har sin niche indenfor lige netop det vi leder efter i.fh.t. til vores personlige præference, vil de mange artikler og blogindlæg i sidste ende ikke være til meget nytte.

Men hvordan finder vi så ud af, hvilke præferencer vi har, og dermed hvilken senior dating-niche der er passer til lige netop… mig?

Det er faktisk slet ikke så kompliceret endda. De fleste af os har allerede inden vi opretter profilen på dating siden, spekuleret over hvad vores formål egentlig var med denne profil: Var det at finde den eneste ene? At udfolde os selv seksuelt og prøve nye lyster af? Eller blot det at møde nye mennesker på en ny og anderledes måde? Alt dette har vi allerede en formodning om, inden vi reelt kaster os ud på dating markedet, hertil også markedet af dating for ældre. På baggrund heraf, har vi derfor også allerede en formodning om vores niche. Når vi befinder os på senior markedet, har vi hertil allerede spekuleret over denne niche, da vi netop ved at gå direkte efter senior dating dk, går efter noget specielt: nemlig det at møde andre ”seniorer”. Vi ønsker således at finde sider, hvor der netop tilbydes ældre dating, samt hertil dating for ældre kvinder.

Man vil således ofte støde på begreber som: senior dating 40 år, senior dating 50 plus, senior dating 60 plus og senior dating 70 plus, for ikke at nævne senior dating over 70 år. Disse begreber fortæller således noget om de forskellige målgrupper, for de forskellige sider med senior dating i Danmark. Seniordating 50+, er således forbeholdt personer der har passeret 50 år, hvorimod at seniordating 60+ er forbehold personer der har passeret 60 år.