Match.com anmeldelse

Om Match.com

Langt de fleste har før hørt om datingsiden Match.com, men er du ikke en af dem? Så kan du læse med lige her. Match.com er, på rigtig mange måder, en lækker dating side, og de har blandt andet nogle utroligt dygtige designere, hvilket har resulteret i, at deres side er ualmindeligt brugervenlig og lækker at se på. Det er desuden en international datingside, som således har en ’afdeling’ her i Danmark. Derfor har du hos Match.com altså også mulighed for både at møde danskere samt folk fra udlandet.

Medlemmer

350.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

1,2/5

Fordele

Brugervenligt system
Mange fede features
God til dating på tværs af landegrænser
Gratis oprettelse

Ulemper

Dårlig kundeservice
Færre profiler end på andre datingsider

Match.com priser på et abonnement

Hos Match.com kan du oprette en profil gratis, hvis du blot ønsker at snuse lidt til siden samt, hvad den har at tilbyde. Skal du dog ud på et rigtigt dating-eventyr, og dermed også få det optimale ud af siden, skal du altså købe et abonnement. Du kan fx ikke sende beskeder til andre brugere, hvis du blot har en gratis konto. Dog kan du med dit gratis login se de andre brugeres billeder samtidig med, at du kan udforske, hvad du kan med de forskellige funktioner, som siden tilbyder. Ønsker du således at oprette en profil hos Match.com, skal du have tålmodigheden med dig – det kan nemlig godt tage lidt tid. Du skal besvare en del forskellige spørgsmål, som både omhandler dig selv samt, hvad du forventer af en kommende partner. I starten er det desuden et krav, at du tilføjer et billede til din profil og så snart kundeservice har godkendt billedet, bliver det officielt.
Selvom det godt kan virke som en lang og tidskrævende proces, skal man dog huske på, at chancerne for at finde relevante partnere udelukkende bliver større, hvis man har gjort sig umage med sin profil. Kravet til profilbilledet er desuden genialt i forhold til falske profiler. Antallet af netop disse profiler bliver nemlig sænkes, idet Match.com selv skal tjekke og godkende billedet – og så er det da også langt sjovere at date, når man kan se, hvordan de andre brugere ser ud.

 

Match.com Trustpilot anmeldelser

Match.com er umiddelbart en rigtig fin datingside, men tager man et smut forbi deres Trustpilot, kan man altså hurtigt konkludere, at langt de fleste brugere forholder sig kritisk til datingsiden. Det første, der springer i øjnene, er deres samlede scorer. De scorer nemlig kun 1,2 ud af 5 stjerner, hvilket er ualmindeligt ringe. Kigger man derefter selve anmeldelserne igennem, er det især kundeservice afdelingen, der bliver kritiseret. Her siger brugerne blandt andet, at det er svært at komme i kontakt med deres kundeservice og at de ikke investerer tid nok i at hjælpe brugerne. Derudover er der faktisk også en del af brugerne, der udtaler, at de har haft svært ved at afmelde det abonnement, de har købt hos Match.com.