Dating.dk anmeldelse

Om Dating.dk

Dating.dk er, med sine 20 års erfaring som online dating medie, i dag kåret til at være Danmarks største datingside. Med hele 53 lykkefulde historie om hvordan enlige singler har fundet og i dag har skabt en familie med børn, hvortil en største del af denne mængde tilmed i dag kan kalde sig for mand og kone, er det ikke noget at sige til, at Dating.dk er blevet så populær.

Men hvad er det så, der gør Dating.dk til noget helt specielt, hvor der tilsyneladende er store chancer for at finde den eneste ene og skabe drømme familien? Og hvad koster Dating.dk overholdet?

Dette er bl.a. et af de forhold, som der i denne Dating.dk anmeldelse vil blive belyst, for at hjælpe med at afklare, om dette er datingsiden for dig.

 

Medlemmer

450.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

4,4/5

Fordele

Brugervenligt system
Afholder single-events
Danmarks største datingside
Over 450.000 medlemmer
Gratis oprettelse
Gode Trustpilot anmeldelser
Datingside for alle

Ulemper

Ingen sektion for homoseksuelle

Dating.dk priser

Der er mulighed for at oprette en profil på Dating.dk gratis, hvorved man bl.a. har mulighed for at søge i blandt profiler, besøge og vise interesse for profiler, deltage i froskellige event, samtidig med at man naturligvis også kan udfylde sin profil med bl.a. profilfotos og foto albums.

Men udover en gratis Dating.dk profil, er det hertil også muligt at oprette en PlusProfil på Dating.dk, hvorved man udover de førnævnte funktioner, tilmed får adgang til bl.a. at læse og svare på beskeder, at se hvem der besøger og viser interesse i ens profil, lave opslag på sin personlige væg, samt meget mere.
Med denne PlusProfil har du mulighed for at købe det som et enkeltvis betaling til en pris på blot 299 kr. for 30 dage, men samtidig tilbyder Dating.dk abonnement med denne type profil, hvorved du kan tilkøbe hhv. to forskellige abonnementer af 90 dages varighed, samt en type abonnement af 180 dages varighed.

 

Dating.dk kundeservice

Med en kompetent, solid og servicemindede kundeservice, er det ikke noget at sige til, at de gode anmeldelser vælter ind på Dating.dk trustpilot profil. Mange af brugerne fortæller hertil, at der er gode muligheder for råd og vejledning med Dating.dk kontakt mulighederne, hvor det også er muligt at finde et telefonnummer til Dating.dk/Dating.dk kundeservice-telefonen.

 

Dating.dk login

Denne datingside er endvidere anerkendt for sin brugervenlig personlige login profil, samtidig med at det er hhv. let at slette sin profil igen, såfremt man mod forventning skulle fortryde sit medlemskab, ved hjælp af Dating.dk slet profil-knappen.

 

Dating.dk er sin omtale værd

På baggrund af disse gennemgåede forhold omkring Dating.dk, må deres succes om noget siges at være velfortjent, da de ikke mindst yder en fantastisk kompetent kundeservice, som netop er en parameter, der til tider kan halte en del i denne branche.

Med sin brugervenlige tilgang og måde at oprette en profil på, samtidig med at det er let atter at slette denne profil senere igen, er endvidere medvirkende til at skabe en yderst optimal brugervenlighed, som er til at komme igennem for enhver.

Med andre ord, er datingsiden: Dating.dk, en veloplagt mulighed, som man i den grad bør have med i sine overvejelser, når man er på udkig efter den helt rigtige dagtingside.