Be2 anmeldelse

Om Be2

Be2 er en udenlandsk dating side, hvorfor du altså her har mulighed for at møde singler fra hele verden. Dette er dog, desværre, også grunden til, at der ikke er så mange danske brugere på siden. Be2 er nemlig ikke ligefrem et hit i Danmark. Det er en online datingside, hvis platform er rigtig fin – den er overskuelig og brugervenlig. På trods af dette, er der dog rigtig mange, der giver denne datingside dårlige anmeldelser, hvilket man blandt andet ser på sidens Trustpilot. Den begrænsede mængde af brugere fra Danmark samt en utroligt ringe kundeservice resulterer altså i, at du nok bør kigge på et andet alternativ, hvis du ønsker at være seriøs omkring dit online dating eventyr.

Medlemmer

766.000

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

1,1/5

Fordele

Brugervenligt system
Mange lækre features
Du kan møde singler fra hele verden
Gratis oprettels

Ulemper

Mange falske profiler
Kundeservice modtager hård kritik
Flere anser det som et svindelfirma

Be2 Trustpilot anmeldelser

Tager du således et kig på deres Trustpilot anmeldelser, er det nærmest umuligt at finde én eneste positiv anmeldelse. I skrivende stund er det nemlig intet mindre end 97% af anmeldelserne, der alle sammen anmelder, at siden er decideret dårlig. Mange an anmeldelserne sætter fokus på den ringe kundeservice, som er dårlige til at vende tilbage, hvis man ønsker at komme i kontakt med dem. Derudover er der altså også et stort antal af brugere, der anmelder, at deres oplyste priser ikke holder stik. Det resulterer altså i, at mange brugere har oplevet, at deres medlemskab har kostet meget mere, end det først var oplyst af Be2.

 

Be2 priser og brugervenlighed

Af netop den grund anbefales det altså heller ikke, at du opretter en profil hos Be2. Får du nemlig først købt et betalt abonnement, fremgår det af de mange Trustpilot anmeldelser, at det er svært at få pengene tilbage igen, selvom Be2 fakturerer et højere beløb, end hvad de har oplyst. Rammerne for at finde en fremtidig partner hos Be2 er dog egentlig okay, hvis man tager sidens layout og features i betragtning, hvorfor det også er rigtig ærgerligt, at de ikke har styr på at drive siden ordentligt.

Når du opretter et login, skal du nemlig besvare en række forskellige spørgsmål om dig selv, således deres matchmaking algoritme kan bruge dine svar til at finde relevante partnerforslag til dig. Derudover har Be2 faktisk også en Tinder-lignende feature, hvor du har mulighed for at swipe mellem de forskellige brugere – det er godt tidsfordriv og det kan endda være med til at gøre dit online dating eventyr lidt spilagtigt. Sidst, men ikke mindst, er siden nem og fin at navigere rundt på, og var den derfor også drevet hæderligt, ville den klart kunne have fået en anbefaling.