Ashley Madison anmeldelse

Om Ashley Madison

Hver der er der flere tusind mennesker, der opretter en profil på dating siden Ashley Madison, og har du gået og overvejet, om du skulle afprøve netop denne datingside, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse vores anmeldelse af Ashley Madison. Først og fremmest er Ashley Madison desuden ikke noget for dig, hvis du er på udkig efter din næste store kærlighed. Ashley Madison er nemlig en side for folk, der søger affærer eller diskrete dates.

Medlemmer

Ikke tilgængelig

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

1,5/5

Fordele

Gratis oprettelse
Special features der hjælper dig med at være diskret
Det er gratis at besøge andre profiler

Ulemper

Dårlige Trustpilot anmeldelser
Dyrt site hvis man vil kommunikere med andre brugere
Komplicerede/utydelige priser

Sikker dating hos Ashley Madison

Hos Ashley Madison har du dog mulighed for at finde alverdens forskellige dates, og du kan altså bruge sitet ligegyldigt, om du er single eller i et forhold. Ashley Madison er altså et af de mest åbent sindede datingsites, du finder i Danmark. Ønsker du derudover ikke, at der er nogen du kender, der skal finde ud af, at du bruger siden, så kan du være helt tryg ved Ashley Madisons sikkerhedssystem. Systemet er nemlig ualmindeligt avanceret, og din sikkerhed er derfor altid helt i top.

 

Ashley Madison – nem og hurtig tilmelding

Ønsker du desuden at oprette en profil på Ashley Madison, er processen nem og hurtig, og de fleste vil altså kunne komme problemfrit i gennem den. Det kræver ikke alverdens personlige oplysninger, hvilket igen sikrer sin sikkerhed på sitet. Desuden giver processen dig mulighed for at specificere din nuværende forholdsstatus samtidig med, at du kan oplyse om generelle oplysninger som din højde osv. Jo flere oplysninger du vælge at give, jo bedre end profil ender du med at få. Det er altså nemt og hurtigt at tilmelde sig, og det er tilmed helt gratis. For de fleste vil tilmeldingen ikke tage mere end fem minutter, og du kan desuden helt selv vælge, om du ønsker at tilføje et profilbillede til din profil.

 

Negative Trustpilot anmeldelser

Umiddelbart lyder det hele jo rigtig godt, men går man altså ind på Trustpilot, har Ashley Madison ikke særligt gode anmeldelser. Samlet scorer siden 1,5 ud 5 stjerner, og langt de fleste anmeldelser er altså dårlige. Idet Ashley Madison er en international datingside, er mange af anmeldelserne dog også udenlandske, hvorfor det ikke vides, hvad de danske brugere generelt synes om siden. Anmeldelserne lyder dog generelt på, at siden er scam og at priserne er for høje i forhold til, at der umiddelbart er mange falske profiler på siden, og at de derfor føler sig snydt. Derudover er det også emner som sikkerheden samt betaling for at lukke profiler, der bliver taget op. Er du således på udkig efter en online affære, kunne det, ifølge Trustpilot, godt tyde på, at du skulle vælge en anden side at lede på.