Academic Singles anmeldelse

Om Academic Singles

Er du på udkig efter en partner, der har lige så høje ambitioner, som du selv har? Er du samtidig interesseret i at afprøve netdating? Så er der en god sandsynlighed for, at Academic Singles er lige noget for dig. Academic Singles er nemlig en datingside for højtuddannede akademikere, der alle bliver matchet sammen gennem et videnskabeligt baseret matching system. Således har du altså mulighed for at finde en ligesindet partner i Danmark, som går lige så meget op i sit job, som du selv gør.

Medlemmer

120.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

1,1/5

Fordele

Højtuddannede singler
Kompetent matching system
Seriøs dating
100% gratis oprettelse

Ulemper

Ikke særligt gode muligheder for homoseksuelle
Begrænsede muligheder med gratis medlemskab
Egner sig bedst til folk i kategorien 30+

Academic Singles – kompetent match-making system 

Af netop den grund, skal du altså også gennem en videnskabelig personlighedstest, før du kan oprette et login hos Academic Singles. Her skal du altså besvare en række forskellige spørgsmål, der er alle bliver spurgt, for at systemet har mulighed for at finde de helt rigtige matches til dig ud fra dine personlighedstræk. Således bliver du altså kun matchet med andre singler, som systemet mener, at du kan være et godt match til og som du potentielt kan få et længerevarende kærlighedsforhold til. Med andre ord, er det altså det hele værd, at ligge både tid og energi i at få besvaret spørgsmålene ordentligt.

 

Academic Singles Trustpilot anmeldelser

På Trustpilot har Academic Singles desværre kun 1 ud af 5 stjerner, idet der uheldigvis er en del brugere, der har haft en negativ oplevelse på datingsiden. Mange har oplevet problemer i forhold til betalingen, hvor de altså mener, at de har betalt for meget for deres oprettelse af medlemskabet. Dog ser man på Trustpilot også, at Academic Singles tager kontakt til mange af de utilfredse brugere, så de gennem deres kundeservice kan løse problemerne. Det resulterer i, at en del af de negative anmeldelser faktisk er ændret til det bedre.
Helt generelt har Academic Singles faktisk en kundeservice, der er udover det sædvanlige. Fx modtager du, så snart du har besvaret spørgsmålene ved oprettelse af login, en besked fra kundeservice, hvor du bliver budt velkommen til siden. Derudover bliver du foreslået, hvordan du kan få flere matches samt, hvordan du bedst muligt bruger deres side.

 

Academic Singles login og priser

Hos Academic Singles har du mulighed for at oprette en gratis profil, dog har du med dette ’medlemskab’ ikke særlig mange muligheder. Skal du derimod få det meste ud af din tid på datingsiden, skal du altså købe et medlemskab. Din pris på et medlemskab vil desuden variere efter, hvor lang tid du ønsker at være medlem på siden, og du kan vælge mellem at betale 3 eller 6 måneder frem.