Partner Med Niveau anmeldelse

Om Partner Med Niveau

Er du på udkig efter en elitedatingside, hvor du kan møde andre akademikere, så er Partner Med Niveau med garanti lige noget for dig. Er du således på udkig efter en partner, der er på samme akademiske niveau som dig selv, kan du altså oprette en profil hos Partner Med Niveau, og gøre brug af deres yderst komplicerede matchmaking system, der sørger for, at du matcher med andre brugere, som falder lige i din smag. Lyder det altså som noget, du kunne være interesseret i, så læs blot med videre i denne anmeldelse, hvor du kan lære meget mere om Partner Med Niveau.

Medlemmer

120.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

2/5

Fordele

Målrettede partnerforslag
Brugervenligt system
Garanteret anonymitet og sikkerhed
Gratis oprettelse
Fremragende kundeservice

Ulemper

Relativ høje priser for medlemsskab

Partner Med Niveau – login og priser

Idet siden kun henvender sig til akademikere, tager det altså noget tid at oprette en profil. Ønsker du således at registrere dig som bruger hos Partner Med Niveau, skal du besvare 200 spørgsmål, før du bliver ’accepteret’. Det kan naturligvis godt virke en smule uoverskueligt, men de skal altså besvares af gode grunde. Idet det er et krav at være akademiker, for at kunne anvende siden, bliver testens spørgsmål naturligvis anvendt fornuftigt, således det sikres, at det kun er akademikere, der får adgang til siden. Derudover bliver spørgsmålene også brugt til at finde fornuftige matches til de forskellige bruger, således du ikke blot bliver parret sammen med alle og enhver. Væbn således dig selv med tålmodighed og tag testen alvorligt, således du kan få lavet et login, der beskriver dig på bedst muligt vis. Erfaringer viser, at jo mere umage du gør dig med din profil, jo større udbytte får du af algoritmens evner. Oprettelsen af en profil er desuden helt gratis, så det er bare med at komme i gang.

 

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelserne af Partner Med Niveau?

Går du på Trustpilot og søger efter Partner Med Niveau, finder du generelt en lang række gode anmeldelser. Du finder dog også en lang række dårlige anmeldelser, idet der generelt er flere, der vælger at anmelde en side, hvis de har haft en dårlig oplevelse fremfor en god. Når det er sagt, er der altså også en stor andel af anmeldelserne af Partner Med Niveau, som er rigtig gode og det er der altså ikke noget at sige til. Der er hverken noget galt med deres hjemmeside eller deres kundeservice, og rigtig mange brugere har haft utroligt gode oplevelser. Dette blandt andet med deres matchmaking algoritme, som med de 200 spørgsmål er yderst dybdegående. På denne måde kan du altså være helt sikker på, at du kun vil matche med personer, som du på den ene eller den anden måde finder interessante. Ønsker du således at starte et nyt datingeventyr og leder du kun efter en partner, der er på samme akademiske niveau som dig selv? Så skal du helt klart tjekke Partner Med Niveau ud!