Gratis dating

Gratis dating sider i Danmark, er som regel den slags form for dating sider, vi som danskere ofte benytter os af, eller starter ud med at benytte os af, når vi begiver os ind på det online dating marked. Men hvad vil gratis datingsider egentlig sige? Og hvordan adskiller en sådan gratis dating platform sig fra de andre betalte sider? Dette er alt sammen noget, vi vil se nærmere på, på denne side, så vi forhåbentlig kan blive klogere på, hvad en gratis dating side består af, samt hvor vi kan finde disse helt gratis dating sider.

Dating.dk - Danmarks største datingside

Dating.dk

Danmarks største datingside
Gratis oprettelse og nem framelding
Mere end 20 år online
Over 200.000 medlemmer

Single.dk - Dating for dig, der tager kærligheden seriøst

Single.dk

+50.000 aktive medlemmer
Matchmaker-teknologi
Gratis oprettelse
19 år på markedet

Match.com - En af Danmarks største og mest kendte datingsider

Match.com

Mød singler i dit område
Bekræftede profiler
Profiler i henhold til dine kriterier
Beskytter personlige oplysninger

be2.dk - Mød autentiske personer med seriøse intentioner

be2.dk

Datingside for alle aldre
766.000 registrerede medlemmer
Avanceret matchmaking-system
Sikkerhed og anonymitet

AcademicSingles.dk - Dating for akademikere

AcademicSingles.dk

Dating for akademikere
Eftertænksom matchmaking
Gratis oprettelse
Mere end 300.000 medlemmer

Senior.dk - Datingside for danskere over 50 år

Senior.dk

Dating for danskere over 50 år
100% dansk datingside
Gratis oprettelse
Største side målrettet mod 50plus

NextLove.com - Datingside for skilfte og aleneforældre

NextLove.dk

For skilte & aleneforældre
Verificerede Profiler
Kan også downloades som app
Prøv gratis og anonymt

50plusmatch.dk . Datingside for folk over 50 år

50plusmatch.dk

Seniordating for 50+
Manuel kontrol af profiler
Også på tablet og mobil
Gratis tilmelding

DanskGAYdating.com - Datingside for homoseksuelle mænd

DanskGAYdating.com

Datingside for homoseksuelle
Gratis adgang
100% anonymt
Sikkert og nemt

40plus.dk - Datingsite for alleover 40 år

40plus.dk

Datingsite for alle over 40 år
Ligelig fordeling af køn
Opret profil gratis
Benyttes også som socialt medie

PartnerMedNiveau.dk - Datingsite for veluddannede singler

PartnerMedNiveau.dk

Datingsite for veluddannede singler
Målrettede partnerforslag
Garanteret anonymitet og sikkerhed
Fremragende kundeservice

C-Date.dk - Casual dating med stil

C-Date.dk

Casual dating med stil
Diskret partnersøgning
Registrering er gratis
Sikker profilbeskyttelse

VictoriaMilan.com - Datingside for affære og dating for gifte

VictoriaMilan.com

Affære og dating for gifte
Over 250.000 medlemmer i DK
Tilmelding er helt gratis
Anonymitet er højeste prioitet

RichMeetBeautiful.com - Datingside for attraktive og velhavende

RichMeetBeautiful.com

Millionær dating
70/30 kvinder/mænd forhold
Videnskabelig matchmaking
Bekræftede profiler

AshleyMadison.com - Affærer og diskret dating

AshleyMadison.com

Affærer og diskret dating
Over 40 millioner medlemmer
Opret profil nemt og gratis
Avanceret sikkerhedssystem

TheCasualLounge.dk - Casual dating med klasse

TheCasualLounge.dk

Casual dating med klasse
Træf ligesindede partnere
Tilmelding er hurtig og gratis
Anonymt og sikkert

Hvad er et gratis online dating site?

Et gratis online dating site, er en form for dating sider der er gratis. Det er dog væsentligt at bemærke, at vi sjældent finder gratis dating sites i Danmark, som der er fuldkommen gratis. Det skyldes, at en dating side ofte har en hhv. gratis funktion samt en enten premium eller VIP funktion.

Den gratis version, er naturligvis gratis. Det vil med andre ord sige, at vi kan oprette en gratis dating profil gratis, samt kigge på andres profiler. Hertil er det dog ikke altid at det er muligt at se de forskellige profilers billeder, samtidig med at vi af og til kan opleve, at vi kun har en begrænset mulighed for at kontakte profiler, som kunne virke interessante.

Benytter vi os derimod af premium/VIP funktionen, vil vi ofte få adgang til både de forskellige profilers billeder, samtidig med at vi vil have ubegrænset mulighed for at kontakte de forskellige profiler. Denne funktion er hertil dog ikke gratis, hvortil vi ofte skal betale et overkommeligt lavt beløb, for at få adgang hertil. Hos de fleste udbydere, er der hertil tit og mange gange mulighed for en gratis prøveperiode, så vi har mulighed for at få en fornemmelse af selve dating siden, inden vi reelt begynder at bruge penge på det.

 

Hvor finder jeg en god gratis dating side?

Som noget at det første på denne side, er der en liste med gratis dating online, hvorved der er tale om gratis dansk dating. Det vil således sige, at samtlige af disse ovenstående danske dating sider gratis, er eksempler på gratis net dating, hvortil det er muligt at oprette en gratis dating profil. Her i blandt, er dating siderne: 40plus.dk, DanskGAYdating.com samt Match.com nævnt, da disse sider om nogen tilbyder en skøn oplevelse i deres gratis funktion.

Når vi vil finde en god gratis dating sider, handler det således meget om hvilke præferencer vi hver især har. Er man en ældre heteroseksuel herre, vil siden: DanskGAYdating.com næppe være det rette sted at henvende sig, selvom denne side tilbyder en gratis oplevelse. Derimod vil det nærmere være sider som: 40plus.dk og Match.com, som der her vil være relevante, da disse netop har niche indenfor samme præferencer. Med andre ord, bør vi således reflektere over, hvad vi reelt ønsker at opnå med dating profilen, når vi er på jagt efter den helt rette dating side. Det kan hertil være en fordel, at man på forhånd har afklaret med sig selv, om man blot er på udkig efter nogle nye og lidt anderledes bekendtskaber, om man er et par der ønsker at udforske hinanden og sine fælles lyster nærmere, om man er score-karlen der blot er på udkig efter et one-night-stand, eller måske noget helt fjerde.

Hertil findes der også mange gratis casual datingsider, ligeledes indenfor forskellige nicher. Er man således ikke på udkig efter noget fast eller følsomt, men derimod snarer et eventyr man sent vil glemme, vil disse sider være oplagte at kigge nærmere på. Hertil er det dog atter en fordel, at man på forhånd har gjort sig overvejelser omkring hvad man reelt er på udkig efter. Er det en fast elskov partner? Et one-night-stand? Måske et frækt rollespil.

 

Hvem er målgruppen for gratis dating på nettet?

Gratis dating sider henvender sig til en bred målgruppe, da findes mange forskellige former for niche indenfor området. Hvad end vi er på udkig efter en side med gratis dating for gifte, gratis partner dating, gratis dating for unge eller gratis dating sider for ældre, vil vi med garanti kunne finde en dating gratis sites, der passer til lige netop vores behov.

Det er med andre ord muligt at finde sider med senior dating gratis, gratis dating sider for voksne, samt gratis dating sider for unge, hvilket giver noget til enhver smag. Hertil er der gennem de senere par år, kommet et langt større udbud af sider for både gratis dating for par, men samtidig også gratis dating 50+. Det er hertil dog forholdsvis begrænset, hvor mange dating sider, der tilbyder gratis chat dating, da dette ofte er en funktion, der tilhører premium og VIP funktionerne. Gratis dating chat, er således ofte kun at finde i et hhv. begrænset omfang.

 

De bedste gratis dating sider

Som et eksempel på en af de bedste gratis dating sider, er Dating.dk nævnt i ovenstående oversigt over dating hjemmesider: gratis. Her er det muligt at oprette en gratis dating profil, samtidig med at mediet har 20 års erfaring online, hvorved de i dag er Danmark største datingside. Det er således også et yderst troværdigt og ikke mindst sikkert sted at befinde sig, samtidig med at siden er en yderst oplagt mulighed, når man er på udkig efter en side der tilbyder gratis dating i Danmark/gratis dating i DK.

Et andet eksempel er hertil mediet: NextLove.com, som tilmed er at se af ovenstående liste. På denne side, er der mulighed for at prøve siden, med en anonym profil og tilgang. Det vil således sige, at der her er mulighed for online dating gratis, der bl.a. består af dating chat gratis. Denne side er således atter en skøn valgmulighed, når man er på udkig efter en side med gratis dating for voksne. Tilmed er det muligt, at hente siden ned som en app på sin smartphone eller tablet, hvilket gør det yderst let at holde kontakten.