HemmeligElsker anmeldelse

Om HemmeligElsker

Er du på udkig efter den helt perfekte milf, så kan du med stor fordel tjekke HemmeligElsker ud. På denne dating side har du nemlig mulighed for netop at møde en masse kvinder over 40, som alle søger yngre mænd. Hemmelig Elsker byder desuden velkommen til både heteroseksuelle, homoseksuelle og alle andre seksuelle orienteringer, hvorfor der altså er plads til alle som er interesseret i sexdating. Går du således med overvejelserne om at oprette et login hos HemmeligElsker, kan du med stor fordel læse med videre i vores anmeldelse.

Medlemmer

Ikke offentliggjort

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

3,4/5

Fordele

Nem og hurtig oprettelse af profil
Plads til alle
Mulighed for at uploade flere forskellige billeder

Ulemper

Mangel på anonymitet og privatliv
Mange falske profiler

HemmeligElsker – måske ikke så hemmelig igen?

Er du dog på udkig efter en datingside, hvor du kan være helt anonym, så ingen du kender kan finde ud af, at du bruger siden? Så er det ikke lige HemmeligElsker, der bør være dit første valg. HemmeligElsker er nemlig en offentlige side, hvilket vil sige, at enhver person, der besøger siden, kan gp ind og se din profil – de behøver altså slet ikke selv at være bruger af siden. Det resulterer ligeledes i, at der altså ikke ligefrem er noget privatliv eller diskretion, og er det en sådan side du søger, så bør du nok lede videre. Derudover er det heller ikke muligt at maskere nogle af dine billeder, og opretter du derfor en profil hos HemmeligElsker, kan enhver altså se dig.

Du kan dog vælge at gøre nogle af dine billeder private, hvilket betyder, at det kun er medlemmer, som du godkender, der har adgang til netop disse billeder. Der er dog nogle af de andre lignende datingsider, der tilbyder medlemmerne en panikknap, der med det samme omdirigerer brugerne over til en anden hjemmeside – dette er desværre ikke tilfældet hos HemmeligElsker.

 

Et stort antal af falske profiler

Når du opretter en profil hos HemmeligElsker, er det desuden heller ikke et krav, at du bekræfter din e-mail adresse. Dette resulterer i, at der altså ikke er noget, der beskytter mod oprettelsen af falske profiler, og derfor finder du hos HemmeligElsker også et ret stort antal af netop falske eller inaktive profiler. Har du dog en mistanke om, at en given profil er falsk, kan du rapportere dem til HemmeligElsker, hvorefter de vil undersøge sagen.

 

HemmeligElsker Trustpilot

Det er også de falske profiler, som er omdiskuteret på deres Trustpilot. På trods af det, scorer de en samlet score på 3,4 stjerner ud af 5, hvorfor der altså stadig må være en stor del af brugerne, der er godt tilfredse med siden. Vælger du således at prøve det af, men fortryder du igen, kan du vælge at opsige dit medlemskab igen – og så kan du endda stadig have en aktiv profil på siden. Du kan nemlig enten vælge at deaktivere din profil, eller du kan lukke den helt, så den vil blive slettet. Begge dele er forholdsvist nemt.