40plus anmeldelse

Om 40plus

Er du på udkig efter en dating side for midaldrende, hvor du kan fine din næste store kærlighed? Så er 40Plus med garanti et dating site for dig. Minimumsalderen på 40Plus er nemlig, som navnet også antyder, 40 år. Det er desuden også netop denne minimumsalder, der har en tydelig indflydelse på graden af seriøsitet, man oplever fra medlemmernes side. De medlemmer, du finder på 40Plus, befinder sig nemlig på siden, fordi de er interesserede i at finde kærligheden og altså ikke blot et one night stand eller lignende. Nej, de er der nemlig ikke for at spilde nogens tid – hverken din eller deres egen. Langt de fleste medlemmer på 40Plus leder således efter en fast kæreste, men du kan også komme forbi en række medlemmer, der blot søger et godt venskab. Er du derfor single og leder efter en kæreste? Eller leder du blot efter en ny, god ven? Så er 40Plus lige noget for dig.

Medlemmer

50.000+

Min. alder

40. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

1,8/5

Fordele

Brugervenligt system
Billigt årsabonnement
Gratis oprettelse

Ulemper

En del profiler uden billeder
En del inaktive profiler

40plus – dating site for alle over 40 år

40Plus er desuden en datingside, der tilbyder mange kvaliteter. Det er eksempelvis utroligt let at navigere rundt på siden, hvilket er vigtigt, så alle kan være med – også dem, der ikke er hajer indenfor teknologi. Derudover er der naturligvis ingen, der har lyst til at bruge en datingside, hvis funktioner er svære at både finde og anvende. Når det kommer til forskellige funktioner, tilbyder 40Plus desuden den helt store pakke. Du har nemlig adgang til mange fine funktioner, og som medlem af siden kan du blandt andet oprette events, som andre medlemmer kan deltage i – det er en nem og hurtig måde at møde nye mennesker på!

 

Funktioner på 40plus.dk

Derudover tilbyder 40Plus også en brugervenlig søgefunktion, som gør det nemt og hurtigt for dig som medlem at søge dig frem til relevante partnerforslag. Søgefunktionen virker desuden upåklageligt, hvilket ikke er til at sige, om mange andre datingsider. Ønsker du desuden en datingside med stor aktivitet, kan du med stor fordel tilmelde dig 40Plus, og herefter anvende deres forum. Her er det nemlig muligt at diskutere alverdens emner, og du kan være helt sikker på, at der altid er et hav af interessante diskussioner i gang. På denne måde vil du således også kunne lære nye bekendtskaber at kende, gennem enten samme eller forskellige holdninger til diverse emner.

 

40plus priser og medlemskab

Ønsker du således at blive medlem af 40Plus, varierer deres priser alt efter, hvor lang tid du ønsker medlemskab i. Alt i alt et rigtig fint website for singler over 40 år, hvilket dog desværre ikke afspejler sig i deres trustpilot anmeldelser. Den gratis oprettelse gør det dog muligt at se siden an, før du vælger at hæfte dig til et medlemskab.