Dating sider

Med den stigende digitalisering igennem de senere årtier, har vi fået en fantastisk ny mulighed for at kommunikere med hinanden på alle tider af døgnet, uanset hvor vi befinder os henne i verdenen. En af disse skønne kommunikationsformer, som der særligt er blevet populære i løbet af de sidste par år, er de mange forskellige danske dating sider. Men hvad er en dating side egentlig? Hvordan fungerer de? Og måske vigtigst af alt: findes der en dating side for lige netop… mig? Alle disse grundlæggende spørgsmål omkring dating sider på nettet, kan der læses meget mere om og finde svar på her på siden.

Dating.dk - Danmarks største datingside

Dating.dk

Danmarks største datingside
Gratis oprettelse og nem framelding
Mere end 20 år online
Over 200.000 medlemmer

Single.dk - Dating for dig, der tager kærligheden seriøst

Single.dk

+50.000 aktive medlemmer
Matchmaker-teknologi
Gratis oprettelse
19 år på markedet

Match.com - En af Danmarks største og mest kendte datingsider

Match.com

Mød singler i dit område
Bekræftede profiler
Profiler i henhold til dine kriterier
Beskytter personlige oplysninger

be2.dk - Mød autentiske personer med seriøse intentioner

be2.dk

Datingside for alle aldre
766.000 registrerede medlemmer
Avanceret matchmaking-system
Sikkerhed og anonymitet

AcademicSingles.dk - Dating for akademikere

AcademicSingles.dk

Dating for akademikere
Eftertænksom matchmaking
Gratis oprettelse
Mere end 300.000 medlemmer

Senior.dk - Datingside for danskere over 50 år

Senior.dk

Dating for danskere over 50 år
100% dansk datingside
Gratis oprettelse
Største side målrettet mod 50plus

NextLove.com - Datingside for skilfte og aleneforældre

NextLove.com

For skilte & aleneforældre
Verificerede Profiler
Kan også downloades som app
Prøv gratis og anonymt

50plusmatch.dk . Datingside for folk over 50 år

50plusmatch.dk

Datingside for folk over 50 år
Manuel kontrol af profiler
Også på tablet og mobil
Gratis tilmelding

DanskGAYdating.com - Datingside for homoseksuelle mænd

DanskGAYdating.com

Datingside for homoseksuelle
Gratis adgang
100% anonymt
Sikkert og nemt

40plus.dk - Datingsite for alleover 40 år

40plus.dk

Datingsite for alle over 40 år
Ligelig fordeling af køn
Opret profil gratis
Benyttes også som socialt medie

PartnerMedNiveau.dk - Datingsite for veluddannede singler

PartnerMedNiveau.dk

Datingsite for veluddannede singler
Målrettede partnerforslag
Garanteret anonymitet og sikkerhed
Fremragende kundeservice

C-Date.dk - Casual dating med stil

C-Date.dk

Casual dating med stil
Diskret partnersøgning
Registrering er gratis
Sikker profilbeskyttelse

VictoriaMilan.com - Datingside for affære og dating for gifte

VictoriaMilan.com

Affære og dating for gifte
Over 250.000 medlemmer i DK
Tilmelding er helt gratis
Anonymitet er højeste prioitet

RichMeetBeautiful.com - Datingside for attraktive og velhavende

RichMeetBeautiful.com

Millionær dating
70/30 kvinder/mænd forhold
Videnskabelig matchmaking
Bekræftede profiler

AshleyMadison.com - Affærer og diskret dating

AshleyMadison.com

Affærer og diskret dating
Over 40 millioner medlemmer
Opret profil nemt og gratis
Avanceret sikkerhedssystem

TheCasualLounge.dk - Casual dating med klasse

TheCasualLounge.dk

Casual dating med klasse
Træf ligesindede partnere
Tilmelding er hurtig og gratis
Anonymt og sikkert

Hvad er en dating side?

En dating side, er altså en kommunikationsform, og som det ligger af navnet, har det noget med dating at gøre. Men hvad er det mere? Helt konkret er det en form for socialt medie, hvor formålet naturligvis er at date. Dette sociale medie er således konstrueret, med henblik på at skabe en større kontakt mellem de mange forskellige mennesker, som der befinder sig på dating markedet. Med dating sider på dansk, har vi således mulighed for at møde alverdens spændende mennesker, der ikke nødvendigvis kommer fra vores nærområde, men derimod måske kommer fra en helt anden landsdel.

 

Hvordan fungerer dating sider i Danmark?

Hertil er der et hav af muligheder, af både seriøse dating sider, dating sider for singler og par, samt meget mere, der alle er gode dating sider, som blot venter på at vi kaster os over dem. Men hvordan fungerer dating sider i Danmark egentlig?

Selve måden, hvorpå diverse dating sider fungerer, er ved at oprette en personlig profil på en af de mange populære dating sider. Hertil skal angives oplysninger som bl.a. navn, alder, brugernavn, kodeord og e-mailadresse. Endvidere tillader de fleste dating sider billeder, hvor det ved nogle er et direkte krav. De fleste, her især de mest brugte dating sider DK, giver tilmed mulighed for at tilføje en personlig profiltekst, samt forskellige præferencer om bl.a. hobbyer og jobfunktion.

Når selve profilen er oprettet, gives der adgang til selve platformen, hvorved vi nu kan begynde at kigge på andres profiler og sender beskeder til disse. Det er hertil væsentligt at nævne, at særligt de største danske dating sider, ofte har en begrænsning på, hvor mange beskeder der dagligt kan afsendes gratis, hvortil der tilbydes såkaldte premium-funktioner. Disse funktioner giver forskellige premium-adgange, som bl.a. begrænsningsfri antal beskeder pr. dag mm. Alt dette kan der læses mere om på siden: Gratis datingsider, som er at finde i menulinjen foroven, hvor der bl.a. kigges nærmere på dating sider priser.

 

Dating sider for alle målgrupper

Som nævnt er der et hav af gode dating sider, der blot venter på at vi kaster os over dem. Som inspiration, er en liste over dating sider, som noget af det første på denne side, der med andre ord er en slags dating sider oversigt. Heraf fremgår bl.a. nogle af de bedste dating sider i Danmark, der har hver deres niche. I blandt disse finder vi således både dating sider for single forældre (og single i det hele taget), dating sider for unge og vokse, samt dating sider for homoseksuelle mm. Der er altså både nævnt nogle af de billigste dating sider, men samtidig også nogle af de mest besøgte dating sider og top dating sider.

Dating sider er med andre ord for alle. Med den samtidig stigende antal af hele tiden nye dating sider, er der altså ingen fare for at vi ikke vil kunne finde en passende side, hvad end vi måtte være på udkig efter. Dating sider for gifte og utro dating sider, er hertil også kommet mere på banen igennem de sidste par år. Tilmed er det muligt at finde flere former for forskellige dating sider test samt dating sider anbefalinger rundt omkring på diverse medier, da udbredelsen af bl.a. antallet af billige dating sider, har været medvirkende til at skabe en større generel accept herfor blandt befolkning og dermed også vores omgangskredse.

 

Hvilken dating side skal jeg så vælge?

Helt kort og godt, er der altså et væld af dating sider til enhver målgruppe. Når vi er på udkig efter den helt rigtige dating side, handler det således i bund og grund om hvilke præferencer vi personligt har. Hertil kan vi læse nok så mange artikler og blogindlæg, om hvorfor man burde vælge den eller den anden dating side, men så længe at ingen af disse nævnte dating sider har sin niche indenfor lige netop vores personlige præference, vil de mange artikler og blogindlæg i sidste ende ikke være til meget nytte.

Men hvordan finder vi så ud af, hvilke præferencer vi har, og dermed hvilken dating-niche der er passer til lige netop… mig? Det er faktisk ikke helt så kompliceret endda. De fleste af os har allerede inden vi opretter profilen på dating siden, spekuleret over hvad vores formål egentlig var med denne profil: Var det at finde den eneste ene? At udfolde os selv seksuelt og prøve nye lyster af? Eller blot det at møde nye mennesker på en ny måde? Alt dette har vi allerede en formodning om, inden vi reelt kaster os ud på dating markedet. På baggrund heraf, har vi derfor også allerede en formodning om vores niche. F.eks. vil det som single mor være oplagt at bruge dating sider for single kvinder, for single forældre eller blot en af de mange dating sider for voksne. Er man derimod et par, der ønsker at udforske hinanden og sine fælles lyster, vil det snarer være oplagt at bruge dating sider for par.