50plusmatch anmeldelse

Om 50plusmatch

50PlusMatch er en dating side for seniorer, og for at kunne have et login på denne dating side, skal du altså, som navnet også antyder, være fyldt 50 år. 50PlusMatch forsøger sig dog ligeledes med at tiltrække seniorer, der holder sig i god form. Derudover er det ikke blot en hjemmeside for seniorer, der er på udkig efter deres næste helt store kærlighed, men den er ligeledes for seniorer, der blot ønsker at erhverve sig nogle nye bekendtskaber. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at prøve? Så kan du læse vores 50PlusMatch anmeldelse lige her.

Medlemmer

200.000+

Min. alder

50. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

3,2/5

Fordele

Brugervenlig hjemmeside
Sjove funktioner som chat og quiz
Fantastisk kundeservice
Gratis oprettelse

Ulemper

Knap så gode betingelser for homoseksuelle seniorer

50plusmatch – dating for aktive singler over 50 år

Denne datingside leverer helt generelt en rigtig god oplevelse til brugerne, men det er jo nok ikke nogen hemmelighed, at en stor del af brugerne ikke er helt lige skarpe til at navigere rundt på internetsider, som folk i de yngre generationer. Det er dog af netop denne grund, at det er vigtigt, at en side som 50MatchPlus er både nem og overskuelig at finde rundt på – og den opgave klarer de altså rigtig fint. Det er umiddelbart nemt at finde de funktioner, som man ønsker at bruge og de ser ligeledes ud til, at langt de fleste anmeldelser på Trustpilot er enige i dette statement. Anmeldelserne lægger især vægt på sidens layout, som netop er dejlig, overskueligt.

 

50plusmatch login og profil

Ønsker du således at give 50PlusMatch et skud, har du faktisk mulighed for at oprette en gratis profil. Det er let og ikke synderligt tidskrævende, så det er bare med at komme i gang. Du skal blot besvare en række oplysninger om dig selv, som er obligatoriske. Du vil dog også have mulighed for at indtaste nogle helt frivillige oplysninger, som blot kan være med til at gøre de andre brugere klogere på, hvem du er som person. Det er naturligvis altid vigtigt at være så grundig som mulig, når du opretter en datingprofil – og det gælder også hos 50PlusMatch. Får du dog ikke opgivet alle de oplysninger, som du godt kunne have tænkt dig, med det samme, så kan du altid tilføje flere hen ad vejen.

Med en gratis profil kan du dog kun snuse lidt til hjemmesiden, og din oplevelse bliver altså først rigtig sjov, når du får opgraderet til et betalt medlemskab. Med et gratis medlemskab kan du nemlig ikke kontakte andre brugere, hvilket du først kan, når du har købt et betalt medlemskab. Derudover vil du også få adgang til en lang række andre og yderst sjove funktioner, som chatten og forskellige quizzer. Derudover kan du indlede en-til-en-samtaler med et betalt medlemskab. Lyder det således som noget for dig, så varierer 50PlusMatch priser altså alt efter, hvor lang tid, du ønsker at være medlem.