Victoria Milan anmeldelse

Om Victoria Milan

Victoria Milan er primært en datingside for folk, der ønsker at have en affære. Leder du således efter en livslang partner, er dette med god sandsynlighed ikke dating siden for dig. Er du dog blot på udkig efter en affære, der tilføje lidt gnister til dit liv igen, så er Victoria Milan med garanti lige noget for dig. Når du opretter et login på Victoria Milan har du desuden mulighed for at fortælle præcis, hvad du søger. Du kan således søge noget kortvarigt, noget langvarigt, en online affære eller blot noget helt andet. Victoria Milan er desuden perfekt til både dig med en masse erfaringer indenfor datinglivet samt til dig, der ønsker at udforske det store datingmarked for allerførste gang.

 

Medlemmer

250.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

1,5/5

Fordele

Diskret udenomssex for gifte og samboende
Over 50.000 gifte kvinder
Verificerede profiler
Sikkert og fortroligt
100% anonyme profiler

Ulemper

Mange dårlige Trustpilot anmeldelser
Høje priser i forhold til alternativer
Langt flere mandlige profiler

Victoria Milan – dating uden for ægteskabet i Danmark

Er det desuden vigtigt for dig, at brugervenligheden på hjemmesiden er høj, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt mellem de forskellige funktioner, som siden tilbyder? Så er Victoria Milan ligeledes et rigtig godt valg. Det er utroligt let af oprette en profil, hvor du altså kan understrege, hvad det præcist er, du søger. Under oprettelsen af din profil kan du ligeledes informere andre brugere om, hvad du tænder på – det kan både være i forhold til udseendet samt personligheden. Det er naturligvis også vigtigt, at du oplyser noget om dig selv, hvorfor du også vil blive bedt om at beskrive din alder, vægt, højde osv.

 

Victoria Milan priser og oprettelse af gratis profil

Ønsker du blot at lure lidt, før du går all in på at finde din næste affære, kan du med stor fordel oprette en gratis profil. De fleste datingsider tilbyder, at man kan oprette en gratis profil, hvor man kan afprøve siden samt finde ud af, om det er en side, man ønsker at investere i. Ofte har disse gratis profiler dog yderst begrænsede funktioner, men dette er ikke tilfældet for Victoria Milan. Med en gratis profil kan du se billederne på en lang række andre profiler og du kan ligeledes anvende søgefunktionen. Ønsker du dog at komme i kontakt med andre brugere, skal du altså købe et abonnement til siden.

 

Flere mænd end kvinder

En ulempe ved at anvende Victoria Milan til at finde en affære er, at langt de fleste brugere på siden er mænd. Det betyder altså, at man som mand vil opleve utroligt stor konkurrence, hvorfor det til tider kan være svært at finde en affære. Er du dog kvinde, får du hos Victoria Milan således et stort udvalg af mænd, som du kan vælge mellem.
Alt i alt er Victoria Milan altså en udmærket datingside, hvis ikke du er på udkig efter en fast partner, men blot ønsker at have en affære. Idet siden ikke tiltrækker så mange kvinder, kan det naturligvis være en udfordring for mænd at finde det, de ønsker på siden – det kan dog lade sig gøre, og det er bare om at give det et skud!