scorNU anmeldelse

Om scorNU

ScorNU er en sexdating side, som adskiller sig en del fra dens ’konkurrenter’, idet du hos ScorNU ikke betaler for et abonnement. Nej, ønsker du et login til denne side, skal du i stedet betale for det, som de kalder flirtpakker. Det betyder altså, at du slipper for at betale et fast månedligt beløb. Derimod skal du betale et engangsbeløb, hvis du ønsker at købe en flirtpakke. Med en sådan pakke får du en række premium fordele – blandt andet muligheden for at skrive med andre brugere. Flirtpakkerne kommer naturligvis i forskellige størrelser, dog er der ingen af dem, der holder evigt. Når du således har brugt alle dine flirts, skal du altså købe nogle nye.

Medlemmer

60.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

2,5/5

Fordele

Brugervenligt system
Du binder dig ikke til et fast abonnement
Gratis oprettelse

Ulemper

En del falske profiler
Siden er ikke så designmæssigt pæn

Nem og hurtig oprettelse hos ScorNU

Ønsker du således at oprette en profil hos ScorNU, er det både nemt og hurtigt. Du blot indtaste din e-mail, dit ønskede brugernavn samt adgangskode og herefter skal du opgive nogle oplysninger om dig selv, så du har mulighed for at finde nogle relevante partnere på siden. Nogle af de oplysninger, som du indtaster under din oprettelse, er tilgængelige for de andre brugere, mens andre udelukkende er tilgængelige for dig. Skal man påpege noget negativt, så er siden fyldt med stavefejl, hvilket ikke giver siden et så professionelt udtryk, dog er alt andet umiddelbart positivt.

 

Alle kan benytte ScorNU

Er du desuden ikke den helt store haj til internetsider, kan du med stor fordel vælge ScorNU. Deres side er nemlig let at navigere rundt på, og det gælder altså helt ligegyldigt, om du ønsker at søge efter andre brugere, eller om du blot ønsker at opdatere din egen profil med nye informationer eller billeder. Derfor vurderes det også, at siden kan benyttes af alle uden det helt store besvær. Det er dog, som nævnt tidligere, ikke nogen haj indenfor webdesign, der har designet siden. Sidens udtryk er nemlig lidt gammeldags, og den hælder lige på grænset til at være decideret grim.

 

ScorNU Trustpilot anmeldelser om snyd og falske profiler

Noget, som du sikkert vil opdage, hvis du opretter en profil på ScorNU, er, at den er fyldt med falske profiler. Dette bliver ligeledes bekræftet på sidens Trustpilot, hvor mange brugere anmelder, at de netop har oplevet alt for mange falske profiler på siden. Generelt klarer ScorNU sig faktisk ikke særligt godt på Trustpilot – de scorer nemlig kun 2,5 ud af 5 stjerner. Udover, at de beskyldes for at huse en del falske profiler, bliver de altså også beskyldt for at snyde brugerne. Det anbefales derfor, at du måske lige snuser til siden, før du vælger at købe en af de omtalte flirtpakker.