C-Date anmeldelse

Om C-Date

C-date er en af verdens største og samtidigt mest kendte online sexdatingsider, og er du derfor på udkig efter et casual forhold i Danmark, så kan C-date altså tilbyde dig netop dette. Opretter du nemlig en profil på C-date, vil du ikke møde folk, der går op i børn og ægteskab, men som derimod blot er på udkig efter sex. C-date er derfor også perfekt til dig, der er på udkig efter én eller flere partnere, som du kan have en god tid sammen med, uden at der er nogle former for forpligtelser. Er du derfor også på udkig efter et fast forhold, så er det ikke hos C-date, du skal søge.

Medlemmer

200.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

1,3/5

Fordele

Brugervenligt system
Ligelig fordeling af mænd og kvinder
Gratis oprettelse
Høj diskretion og anonymitet

Ulemper

Høje priser
Betalt medlemskab er nødvendigt
Udmelding er besværligt

C-Date login og oprettelse

Det er desuden nemt og hurtigt at oprette en profil på C-date. Du skal først vælge, hvorfor du ønsker at være en del af siden. Altså, vil du møde singler, eller søger du en diskret affære osv. Derefter skal du vælge, hvilket køn du er interesseret i og til sidst skal du udfylde nogle informationer om dig selv, så de andre brugere kan få en fornemmelse af, hvem du er som person. Oprettelsen af din profil er gratis, men skal du have noget ud af din tid der, kan du altså ikke komme udenom et betalt medlemskab. Med din gratis profil kan du nemlig kun besøge siden, således du overfladisk kan vurdere, om den er noget for dig. C-date gør desuden plads til alle, hvorfor det er helt ligegyldigt, om du er heteroseksuel eller homoseksuel – der er med garanti plads til dig hos C-date.

 

C-Date priser og opsigelse

Det lyder jo umiddelbart som en rigtig fin side, men besøger man Trustpilot, vil man hurtigt opdage, at det ikke er alle, der er lige vilde med C-date. På netop Trustpilot har mange brugere nemlig erfaringer med, at de bliver trukket for flere penge, end hvad der var blevet oplyst. Så hvad koster et abonnement? Ja, det er ikke til at svare på, hvis der bliver trukket flere penge, end hvad der står på papiret. Derudover er der rigtig mange brugere, der også anmelder, at det er nærmest umuligt at afmelde et abonnement igen. Udmeldingen af C-date er nemlig ikke blot så simpelt, som at deaktivere eller lukke profilen – der skal enten sendes en email, fax eller brev til kundeservice, hvilket mange brugere finder decideret håbløst. Det fremhæves nemlig af brugerne på Trustpilot, at det er ualmindeligt svært at komme ud af systemet, hvis først du har betalt for at være en del af det. Derfor anbefales det også, at du tænker dig om en ekstra gang, inden du beslutter dig for at købe et betalt medlemskab hos C-date.