Senior.dk anmeldelse

Om Senior.dk

Er du 50+ og ønsker du at finde en kæreste, en ven, en rejsefælle eller blot noget helt andet? Så er Senior.dk lige noget for dig. Senior.dk er nemlig, som navnet også antyder, en datingside for seniorer, hvor du har mulighed for at oprette en profil helt gratis, således du nemt og hurtigt kan påbegynde dit nye datingeventyr. Med andre ord, skaber denne datingside altså de helt perfekte rammer for dig, der ønsker at afprøve dating for seniorer. Skulle du desuden have brug for hjælp til de tekniske, er alle medarbejderne hos Senior.dk dansktalende, hvorfor du altså ikke vil have problemer med kommunikationen. Derudover er du 100% anonym på siden. Er du således på udkig efter en ny ven eller veninde? Måske det er målet at finde en livslang partner? Så tag et smut forbi Senior.dk – du vil med garanti ikke fortryde det!

 

Medlemmer

120.000+

Min. alder

50. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

3,9/5

Fordele

Datingside for seniorer 50+
Brugervenligt design
Mulighed for at oprette events 
100% dansk datingside
Gratis oprettelse
Ingen binding

Ulemper

Ingen sektion for homoseksuelle

Hvad koster en datingprofil på Senior.dk?

Idet målgruppen for Senior.dk er folk over 50, har de sørget for, at siden er overskuelig og nem at finde rundt på, således både de digitalt dannede og de knap så digitalt dannede sagtens kan finde rundt på siden. Man kan faktisk godt gå så langt at side, at Senior.dk er en af de absolut mest overskuelige datingsider, der findes. Ønsker du desuden at oprette en profil på Senior.dk, vil du med garanti blive glædeligt overrasket over deres priser – det er nemlig helt og aldeles gratis at oprette en datingprofil på Senior.dk og der er derfor ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med det samme.

 

Senior.dk – gode anmeldelser på Trustpilot

Til stor forskel fra mange af sine konkurrenter, kan man på Senior.dk oprette sine helt egne events, som er mulige for andre at deltage i. Dette er en helt igennem genial funktion, idet der således bliver planlagt en lang række fede arrangementer, hvor man har mulighed for at møde ligesindede. Derudover indeholder Senior.dk også en udmærket søgefunktion, hvor igennem du har mulighed for at finde relevante partnerforslag. Skal man desuden gå ud fra de mange anmeldelser på Trustpilot, er brugerne af Senior.dk yderst tilfredse med siden, og langt de fleste giver således udtryk for, at de har haft nogle gode erfaringer med siden. Det er specielt deres kundeservice, der bliver fremhævet af bruger, idet medarbejderne beskrives som utroligt søde og evigt hjælpsomme.

 

Senior.dk – det perfekte mødested for seniorer 50+

Kort sagt, er der altså ikke særligt meget dårligt at sige om Senior.dk, og det er en yderst god datingside for seniorer, der ønsker en mere seriøs søgen på kærlighed, og som ligeledes ønsker at indsnævre deres søgen til partnere, der er aldersmæssigt tilsvarende. Det ses tydeligt, på blandt andet Trustpilot, at siden er populær hos de ældre, hvilket også betyder, at siden oplever meget aktivitet. For dig betyder dette, at du har mulighed for at få en del henvendelser, hvis du har fået lavet en god og personlig profil.