Single.dk anmeldelse

Om Single.dk

Single.dk er et af Danmarks ældste datingsider. Siden har således eksisteret lige siden 1999 og langt de fleste, der befinder sig på datingmarkedet, kender derfor også til netop denne hjemmeside. Siden er desuden utroligt brugervenlig – den er bygget lækkert op samtidig med, at den er nem at navigere i. Der er desuden ikke tvivl om, at Single.dk er en utroligt populær datingside, idet man ved første øjekast bemærker det store udvalg samt den store aktivitet. Derudover henvender siden sig til en lang række forskellige aldersgrupper og så foregår det hele desuden på dansk. Ønsker du således at blive del af et datingsamfund, der med stor garanti resulterer med et godt match? Så er Single.dk lige datingsiden for dig!

 

Medlemmer

400.000+

Min. alder

18. år

Oprettelse

Gratis

Trustpilot

3,7/5

Fordele

Brugervenligt design 
Mange nyttige features
Aktive brugere
Gratis oprettelse
Siden som har bragt flest par sammen i DK (ifølge dem selv)

Ulemper

Dyrere end lignende datingsider
Få muligheder for nichedating

Single.dk priser – opret en gratis profil eller køb et abonnement

Ønsker du således at give denne datingside et skud, kan du altså oprette en profil helt gratis! Med et gratis medlemskab er dine muligheder dog begrænsede. Der er dog intet, der forhindrer dig i at besøge andre brugeres profiler samt læse lidt om, hvem de er. Vælger du dog at investere i et abonnement, vil du med det samme opleve, at dine muligheder vokser ekstremt. Med et abonnement hos Single.dk får du således alle de værktøjer, du har brug for, for at kunne møde den perfekte partner – og hvem ønsker ikke det? Single.dk tilbyder nemlig en yderst veludviklet matchalgoritme, der sørger for at give dig en lang række gode og relevante partnerforslag. Det betyder dog også, at du ved din oprettelse skal besvare en række spørgsmål – faktisk helt op til 120. det er dog ikke for ingenting, idet algoritmen altså bruger dine besvarelser fornuftigt, så den har mulighed for at præsentere dig for særligt relevante partnerforslag.

 

Single.dk – Trustpilot og kundeservice

Går du på Trustpilot og tjekker anmeldelserne, vil du hurtigt opdage, at Single.dk bliver rost af adskillige tilfredse brugere. En ting, som der især bliver rost til skyernes, er hjemmesidens brugervenlig, idet langt de fleste brugere finder den dejlig nem at finde rundt på. Derudover er der nogle få, der brokker sig over den pris, det koster at have et abonnement hos Single.dk. Det er også værd at notere, at Single.dk altså ikke er den billigste datingside, men at man trods alt får meget for sine penge. Sidst, men ikke mindst, er det naturligvis også værd at nævne, at Single.dk ligeledes bliver rost for deres gode kundeservice.

 

En kort opsummering af Single.dk

Kort og godt, kan du altså være helt sikker på, at Single.dk leverer de absolut perfekte rammer til dit nye datingeventyr. Det er en lækker side, som enhver kan navigere rundt i uden problemer. Derudover er aktivitetsniveauet altid højt og Single.dk tilbyder desuden en række smarte funktioner, som gør din datingoplevelse ekstra sjov. Deres matchalgoritme fungere mindst ligeså godt, som de påstår og du finder således med garanti et match eller to hos dem. Ønsker du således at blive en del af en seriøs datingside, hvor du ikke blot støder ind i folk, der vil have et hurtigt knald, så er Single.dk med garanti lige noget for dig!